Sven-Goran Erikson dao znak Bosni i Hercegovini?

Autor:

Sport

12.12.2017

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švedski trener i bivši selektor Engleske, Meksika i Obale Slonovače, Sven-Goran Erikson, izjavio je da mu je agent ukazao na mogućnost preuzimanja klupe reprezentacije Bosne i Hercegovine.

RepublikaFoto: twitter.com/bet365_aus
Sven-Goran Eriksen

Ocenjuje kako Bosna i Hercegovina ima dobre i kvalitetne igrače, ali da se ništa konkretno nije dogovarao.

- Nisam razgovarao s ljudima iz Saveza, ali me moj agent nazvao i ukazao mi na izbor selektora ove reprezentacije. Znam da imaju poprilično dobru ekipu i puno igrača koji igraju u dobrim klubovima, između ostalog, u Italiji i Bundesligi. Ipak, nisam se previše zamarao tim, jer nije bilo ništa konkretno - kazao je Erikson za švedske medije.

Ističe da bi vođenje "zmajeva" bio veoma zanimljiv zadatak.

-  Znam da BiH ima odličnu reprezentaciju. Iako u poslednjem ciklusu nisu izborili plasman na Svetsko prvenstvo, s obzirom na igrače koje imaju, to bi bio zanimljiv zadatak. Ipak, teško je govoriti o tome jer se još nije ništa pričalo - rekao je on, a prenosi "Kliks".

U svojoj bogatoj klupskoj karijeri, Erikson je vodio Degerfors, Geteborg, Romu, Benfiku, Fjorentinu, Sampdoriju, Lacio, Mančester siti, Lester, Gvangdžou, Šangaj, a poslednji angažman imao je u Šenženu.

Priča oko izbora selektora fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine epilog bi trebalo da dobije 21. decembra, kada će javnosti, nakon sednice Izvršnog odbora Saveza, biti saopšteno ko će sesti na klupu "zmajeva".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading