VALVERDE HVALI ARGENTINCA: Maskerano je za primer svima u Barseloni

Autor:

Sport

10.12.2017

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Barselone Ernesto Valverde izjavio je da fudbaler katalonskog kluba Havijer Maskerano može da posluži za primer svima u svlačionici.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maskerano na meču sa Olimpijakosom

Valverde je dodao da argentinski veteran ima neverovatnu radnu etiku.

- Jasno je da Barselona želi da se pojača, a ne oslabi tokom narednog prelaznog roka. Imamo pitanja kojima moramo da se pozabavimo u januaru, uvek pazimo na tržište i kao bilo koji drugi tim bez zaboravljanja da želimo da se ojačamo. Masćerano je veteran kog svi poštuju zbog onoga kako se ponaša i na utakmicama i sa saigračima. On je za primer i još uvek je naš igrač, a kada god igra uvek to radi na visokom nivou - rekao je Valverde. 


Maskerano je najavio odlazak iz Barselone rekavši da nema više šta da pruži katalonskom klubu. Čelnici ekipe sa Nou Kampa zbog toga traže pojačanja u predstojećem prelaznom roku.

Maskerano (33) je član Barselone od 2010. godine, a pre toga je igrao za River Plate, Korintijans, Vest Hem i Liverpul. Za katalonski klub odigrao je 332 meča i postigao jedan gol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading