(VIDEO) Keln dodirnuo dno, FRAJBURG NAPRAVIO PREOKRET SEZONE!

Autor:

Sport

10.12.2017

16:02 >> 16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Kelna bili su nadomak prve pobede ove sezone u Bundesligi u 15. odigranom kolu, nakon 40 minuta igre imali su tri gola prednosti, ali im ni to nije bilo dovoljno da osvoje barem jedan bod do kraja protiv Frajburga.

RepublikaFoto: twitter.com/Arab_News
Frajburg napravio preokret za pamćenje protiv Kelna

Onda se sve poremetilo za "Jarčeve". Poraz od Crvene zvezde u poslednjem kolu Lige Evrope bio je i dalje u glavama domaćina, pa su i pored ubedljivog vođstva od 3:0 doživeli bolan poraz.

Preokret Frajburga, koji je tek dva mesta na tabeli iznad Kelna doneo je sjajni Nils Petersen het-trikom.

Visoki napadač prvo je sjajnim volejom u 39. minutu smanjio na 3-1, da bi onda postizao golove za 3-3 i 3-4 u nadoknadi vremena! Da stvar bude još osobenija pogotke je davao sa bele tačke i time srušio sve snove i nade oko 50.000 navijača domaćina.

Tako je Keln ostao na poslednjoj poziciji nakon 15 odigranih utakmica sa svega 3 osvojena boda i već sada mogu da razmišljaju o takmičenju u "Cvajti", nemačkoj drugoj ligi naredne sezone.

 

Fudbaleri Hanovera pobedili su na svom terenu Hofenhajm sa 2:0. Golove za pobednički tim postigli su Niklas Filkrug u 59. i Martin Harnik u 85. minutu.

Hanover je upisao šestu pobedu od početka sezone i deseti je na tabeli sa 22 boda, dok je Hofenhajm šesti sa bodom više.

Fudbaleri Augzburga i Herte igrali su 1:1. Augzburg je bio nadomak pobede nakon gola Fransiska Kajubija u 74. minutu, ali je Herta preko Salomona Kalua u prvom minutu sudijske nadoknade vremena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading