MILOJEVIĆ GOVORIO PRED SAMO 4 NOVINARA: Uvek je nešto sa strane bolje nego domaće!

Autor:

Sport

09.12.2017

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da je kod njegove ekipe došlo do mentalnog zamora posle gotovo šest meseci fudbala.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Milojević očekuje težak meč protiv Borca

Milojević je dodao da  njegovi igrače ne traže alibi i žele da ovaj deo Superlige Srbije završe na najbolji način.

- Da ima napora - ima. Ljudske mogućnosti mnogo veće nego što mislimo. Jedan sportista mora da se pripremi za sve. Onaj ko to ne može da izdrži, taj nije za ovakve napore. Mi pokušavamo na raznorazne načine da držimo sve pod kontrolom. Ako ste u klubu gde konstantno imate napor, oni treniraju da imaju takav sklop treninga da to prihvate. Trudio bih se i voleo bih da moji igrači nikada nemaju alibi ni za šta - rekao je Milojević.

Zvezda u nedelju na svom stadionu dočekuje Borac u 21. kolu Superlige Srbije.

- Igramo protiv ekipe sa kojom smo najviše puta igrali, jer smo igrali utakmicu više u kupu. Ako se sećate, i tada sam rekao da se Borac konsolidovao, da je dobro vodjen. Moram da pohvalim moje kolege u Borcu koje su napravili dobru takmičarsku ekipu. Oni su jedna disciplinovana ekipa koja zna šta hoće, pokazali su to protiv Napretka. Dva puta su se vraćali iz minusa - rekao je Milojević i dodao:

- Neće biti nimalo lako, kao što nijedna nije laka. Mi ćemo još danas posle treninga da vidimo na koje igrače možemo da računamo.

Na današnjoj konferenciji na stadionu "Rajko Mitić" pojavila su se svega četiri novinara, samo dva dana po plasmanu crveno-belih u šesnaestinu finala Lige Evropa, kada su u pres centru bili novinari gotovo iz svih redakcija.

- Suviše je potcenjena naša liga. To je nešto naše najbolje, moramo da ga čuvamo, pazimo i volimo. Mi smo takvi da je uvek nešto sa strane bolje nego domaće. Iskreno, mislim da se to teško može promeniti. Ja sam neko ko veruje u ovu ligu i ove momke. Kako da su ovde niko i ništa, u inostranstvu super, a kad se vrate, opet niko i ništa. Mi stvarno treba da uradimo sve što je do nas da negujemo našu ligu. Ima materijala i ima kvaliteta. Želim da verujem da će biti bolje - kazao je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading