TEŠKO NAMA SA SRBIMA!

Autor:

Sport

08.12.2017

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do utakmice između Brazila i Srbije na Mundijalu u Rusiji ostalo je skoro sedam meseci, a selektor "karioka" Adenor Leonardo Baki poznatiji kao Tite već razmišlja o duelu sa "orlovima", koje je nahvalio na sva usta!

Tite: Spremamo se za Srbiju kao da igramo protiv Engleske ili Španije

Iskusni stručnjak koji je tokom karijere vodio brazilske velikane poput Gremija, Palmeirasa i Korintijansa ističe da će se njegova selekcija pitati u E grupi, ali da je Srbija ekipa na koju treba obratiti pažnju.

- Mi smo favoriti, ali sve ekipe u grupi su veoma kvalitetne. Švajcarska, naš prvi protivnik, najbolje je rangirana na FIFA rang-listi od naša tri rivala. Srbija je tehnički veoma dobra ekipa, imaju kreativnost u igri, a krasi ih i takmičarski duh - rekao je Tite i dodao:

- Naša priprema za utakmice protiv Švajcarske, Srbije i Kostarike biće kao da se spremamo za mečeve sa Španijom ili Engleskom.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Matić

Lider ekipe Brazila svakako je najskuplji fudbaler u istoriji Nejmar, ali Tite smatra da ne može samo jedan fudbaler da bude odgovoran za rezultate čitavog tima.

- Nema dileme da je Nejmar jedan od trojice najboljih igrača na svetu. Ipak, nije normalno očekivati da Nejmar preuzme toliku odgovornost na sebe i ne može se jednom igraču pripisivati uspeh ili neuspeh nekog tima - poručio je selektor Brazila.

MUNDIJAL 2018 - GRUPA E

1. kolo, 17. jun

Kostarika - Srbija 14.00

Brazil - Švajcarska 20.00

2. kolo, 22. jun

Brazil - Kostarika 14.00

Srbija - Švajcarska 20.00

3. kolo, 27. jun

Srbija - Brazil 20.00

Švajcarska - Kostarika 20.00

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading