MATA OTKRIO ANEGDOTU SA IBROM: "Bog je stigao"

Autor:

Sport

07.12.2017

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatana Ibrahimovića krasi neverovatna harizma, gde god se pojavi dominira svojom pojavom, a izuzetak nije bio ni legendarni "Old Traford".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

Iako je Mančester junajted i ljudi zaposleni u njemu bio svedok brojnim legendama, dolazak Šveđanina nije ostavio domaćine ravnodušnim.

Kako je izgledao prvi dolazak Šveđanina u Mančester prošlog leta, svetu je otkrio njegov saigrač Huan Mata.

- Kad je stigao, mi (tim) smo bili na pripremama, pa su s njim u trening centru bili samo ekonomi. Nikad ga pre nisu sreli, a on je tip čoveka koji odmah stekne poštovanje zbog način na koji se ponaša. Zlatan je odmerio ekonoma od glave do pete i rekao: "Nadam se da znaš da je Bog stigao". Ekonomi su drhtali jer nisu znali šta da misle, a onda je on počeo da se smeje s njima. Uvek to radi - rekao je Mata. 

RepublikaFoto: instagram.com/iamzlatanibrahimovic
Zlatan Ibrahimović

Ibrahimović je odmah postao ključni igrač Junajteda i sa 28 golova prvi strelac tima u sezoni, koju je nažalost završio već u aprilu zbog povrede kolena koja ga je odvojila od terena pola godine. 

Nedavno se vratio u tim, pa se očekuje da bude važan faktor "rvenih đavola" u gradskom derbiju sa Sitijem u nedelju (17:30) na "Old Trafordu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading