Vazura proziva UEFA nakon incidenta u Kijevu: ŠTA DA SE OVO DESILO U BEOGRADU?

Autor: mondo.rs

Sport

07.12.2017

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Partizan prijavio je evropskoj kući fudbala (UEFA) napad na ekipu klupske televizije u Kijevu, a direktor kluba Miloš Vazura je u izjavi za "Mondo" direktno prozvao čelnike ove organizacije.

RepublikaFoto: Starsport
Vazura ogorčen napadom na ekipu TV Partizan

Snimatelj i montažer TV Partizan napadnuti su ispred hotela u kom je odsela ekipa i uprava kluba kada su ih ukrajinski huligani čuli kako pričaju na srpskom.

- Nadamo se da je to jedan od izolovanih incidenata, da to nije organizovano, već da je u potpunosti delo manje grupe. Osuđujemo napade, prijavili smo ih UEFA i policiji, a momak je otišao na ušivanje. Samo se pitam kakva bi reakcija bila da se to desilo u Beogradu. Nadamo se da će počinioci biti uhvaćeni - prenosi "Mondo" izjavu direktora Partizana Miloša Vazure za srpske novinare u Kijevu. 

Partizan u Kijevu igra za prvo mesto u grupi B, a za prestizanje Kijevljana na tabeli potreban im je trijumf na "Olimpijskom stadionu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading