Partizan gost Dinamu u Kijevu: CRNO-BELI U RATNOJ ZONI!

Autor:

Sport

07.12.2017

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana večeras od 19 sati rasterećeno ulaze u meč sa Dinamo Kijevom jer su već u prošlom kolu obezbedili plasman u nokaut fazu Lige Evrope. Međutim, pobeda donosi prvo mesto u B grupi i dodatnih 960.000 evra!

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Ožegović i drugovi žele revanš protiv Kijevljana

Crno-beli se ne plaše daleko iskusnijeg i bogatijeg rivala, a ne brinu ih ni nemiri na ulicama glavnog grada Ukrajine, koju ponovo tresu politički problemi.

- Čitamo da je rat na ulicama Kijeva, demonstracije, ali nas to ne zanima. Došli smo da pobedimo i da sa prvog mesta u grupi odemo u nokaut fazu Lige Evrope. Ovo je svojevrsna uvertira za narednu rundu, gde nas čekaju protivnici jači nego što smo ih imali u grupi. Nadam se da ćemo odigrati dobar meč protiv Dinama - ladan je kao špricer Leandre Tavamba, robusni napadač srpskog šampiona.

Dobrog raspoloženja je i trener crno-belih Miroslav Đukić.

- Idemo na pobedu, na tri boda, na prvo mesto. Ako trijumfujemo, imaćemo privilegije na žrebu, finansijsku dobit. Hoćemo da igramo fudbal, odmorili smo se od Vojvodine. Ovo su prelepe utakmice, svi žele da učestvuju u njima - sa osmehom na licu najavio je Đukić večerašnji meč.

Dinamo (K) - Partizan

19.00, RTS 1

Grad: Kijev. Stadion: Olimpijski. Sudija: Pavel Gil (Poljska)

B grupa

1. Dinamo (K)  5 3 1 1 11:8 10

2. Partizan 5 2 2 1 7:5 8

3. Skenderbeg 5 1 2 2 5:8 5

4. Jang bojs 5  3 2 5:7 3

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading