(VIDEO) NAVIJAČI DIVLJAJU: Automobil direktora Dinama u plamenu

Autor:

Sport

06.12.2017

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Zagrebu je, isped jedne stambene zgrade, izgoreo automobil koji je potpuno uništen, dok je vatra zahvatila i automobil koji je bio parkiran pored.

Bed blu bojsi

Hrvatski mediji saznaju da se radi o vozilu koje je u vlasništvu direktora za bezbednost zagrebačkog Dinama Krešimira Antolića.

- U pola šest me je probudila buka i policijske sirene. Pogledao sam kroz prozor i video zapaljen automobil. Par minuta kasnije su stigli vatrogasci i rešili situaciju - ispričao je jedan od očevidaca.

Krešimir Antolić je diplomirani kriminolog koji je u Dinamo stigao iz MUP-a u decembru 2015. godine. Završio je i kurs koji je organizovo FBI i od dolaska u Dinamo se počeo ozbiljnije baviti pitanjem huligana, piše Telegraf.rs.

Da li ima veze jedno s drugim, nije otkriveno, kao ni uzrok požara, ali se predpostavlja da su za ovo krivi Bed blu bojsi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading