Odlična vest za Đukića: Tošić i Everton putuju u Kijev

Autor:

Sport

05.12.2017

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Everton Luiz i Zoran Tošić u sredu će sa ostatkom ekipe otputovati za Ukrajinu, gde Partizan u četvrtak (19.00) igra sa kijevskim Dinamom za prvo mesto u B grupi Lige Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Nedeljni derbi domaće Superlige protiv Vojvodine obojica su završila pre vremena zbog povreda. Everton (koleno) je zamenjen već u 33. minutu, dok je Tošića (list) trener Miroslav Đukić povukao sa terena početkom drugog poluvremena.

Kako saznaje "Mondo", Everton je spreman za najveće napore i najverovatnije će protiv Dinama biti u početnoj postavi, dok je stručni štab bliži odluci da popularnog Bambija poštedi napora u četvrtak, kako bi ga sačuvali za preostale dve prvenstvene utakmice, u kojima su protivnici Napredak i Crvena zvezda.

Crno-beli su kolo pre kraja osigurali plasman u 1/16 finala Lige Evrope, a da bi na tabeli prestigli Dinamo, moraju da u direktnom okršaju osvoje sva tri boda i revanširaju se za beogradskih 2:3.


Van kombinacije su Marko Janković, Đorđe Jovanović i Nebojša Kosović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading