Fudbaler Partizana ne diže frku zbog nedosuđenog penala: OŠTEĆENI SMO, ALI NEĆU DA TALASAM!

Autor: Blic

Sport

05.12.2017

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Levi bek Partizana Nemanja Miletić oglasio se nakon sudijske greške u poslednjem prvenstvenom duelu protiv Vojvodine, kada je sudija prevideo, po ocenama mnogih, da dosudi čist penal za crno-bele.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miletić gleda samo napred nakon kiksa protiv Vojvodine

Partizan nije iskoristio kiks Crvene zvezde koja je odigrala nerešeno protiv Bačke na gostovanju, pa je nakon remija crno-belih i Vojvodine razlika ostala šest bodova u korist aktuelnog vicešampiona Srbije.

Miletić, nad kojim je načinjen faul za jedanaesterac, oglasio se u izjavi "Blicu" nakon spornog detalja. Desni bek kluba iz Humske kaže da bi bilo opravdano da je penal sviran u korist njegovog kluba, ali da neće da diže preveliku galamu oko cele stvari.

- Kada se dogodio taj sporan momenat, nisam ni razmišljao previše o njemu. Potom sam posle meča pogledao snimak i shvatio, uz mnogobrojne sugestije u razgovorima sa ljudima koje poznajem, da je materijala za jedanaesterac i te kako postojalo. Ali, vidite kakva se galama i frka podiže posle nekog dosuđenog penala Partizanu ili Zvezdi, pa ne želim da talasam. Nema kukanja, idemo dalje - poručio je Miletić.

I zaista, crno-beli nemaju vremena za žaljenje, već u četvrtak ih očekuje utakmica sa Dinamom u Kijevu, u šestom kolu Lige Evrope, a Miletić uverava da Partizan tamo ne putuje turistički.

- Ne u Ukrajinu turistički! Ukoliko bismo savladali Dinamo, osvajanjem prvog mesta izbegli bismo jače potencijalne protivnike za šesnaestinu finala Lige Evrope. Zategnuti smo i idemo na pobedu u Kijevu - zaključio je Miletić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading