KRESPO: Orgijao sam, više je bilo žena...

Autor:

Sport

05.12.2017

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najvećih argentinskih fudbalera svih vremena Ernan Krespo otvorio je dušu i šokirao ceo svet!

RepublikaFoto: instagram.com/hernancrespo
Ernan Krespo

Ernan Krespo jedan je od najvećih argentinskih fudbalera svih vremena, a 90-tih godina bio je jedan od najboljih golgetera.

U 19 godina karijere, koju je 42-godišnjak okončao 2012. postigao je preko 300 golova, podigao je tri italijanska pehara i jedan engleski, Kopa Libertadores, a bio je i najbolji strelac Serie A, igrao za Inter, Milan, Lazio, Čelsi, Parmu, dok je sa 35 golova za reprezentaciju za jedan gol bolji i od Maradone.


Takav velikan je, blago rečeno, iznenadio brutalnom otvorenošću u televizijskom šou "Podemos Hablar".

- Kada sam bio mlad, orgijao sam. Mlad, slavan fudbaler, radio sam sve što mi se htelo i koristio sam svoj status. Eksperimentisao sam, probao sve... Dobro, ne baš sve. Uglavnom, ne mogu da se požalim da sam nešto propustio da uradim u to vreme pa da sada žalim zbog toga.


- Da li je u tome svemu bilo više muškaraca ili žena? - glasilo je pitanje učesnice emisije.

- Uvek je bilo više žena! - rekao je Krespo.

- Kao fudbaler sam debitovao sa 18 godina, a ženu sam upoznao sa 27. Nikada do tada nisam u kuću doveo devojku, tako da sam sve do veze sa onom koja mi je postala supruga bio samac - objasnio je slavni fudbaler svoje ponašanje u mladosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading