ANDRIJA ŽIVKOVIĆ: MORAMO DA TUČEMO ŠVAJCARCE I KOSTARIKU, NE MOŽEMO DA SE VADIMO PROTIV BRAZILA

Autor:

Sport

04.12.2017

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do Mundijala u Rusiji ostalo je više od šest meseci, ali se atmosfera već podiže do usijanja. Bar u Benfiki, koja našoj E grupi daje više potencijalnih reprezentativaca.

RepublikaFoto: Starsport
Uvek ide na pobedu: Andrija Živković

Sa jedne strane, tu su Andrija Živković i Ljubomir Fejsa, sa druge Švajcarac Haris Seferović i mnoštvo Brazilaca. Čak ni nedostatak Kostarikanaca ne umanjuje činjenicu da su peckanja u svlačionici već počela.

Rivali: Fejsa i Seferović

DVA NA JEDNOG

- To su za sada male čarke, ali kako se Mundijal bude približavao, sigurno će biti učestalije. Čim smo videli žreb, Fejsa i ja smo odmah rekli Seferoviću da ćemo ih razbiti. Samo je slegao ramenima i odgovorio "videćemo". Nije mu lako sa nama dvojicom. Stvarno mislim da možemo da ih pobedimo, da smo bolji tim. Isto važi i za Kostariku, koja je manje poznat rival, ali mi smo favoriti u tom meču, kojim ćemo otvoriti nastup na turniru - rekao je Živković za Srpski telegraf.

FEŠTA ZA NAVIJAČE

Mladi vezista "orlova" najteži posao u prvoj fazi takmičenja, bez dileme, vidi protiv Brazila. Međutim, Andrija ističe da neće položiti oružje pred "kariokama", uz nadu da taj meč ipak neće biti presudan.

- Najvažnije je da mi dobijemo prve dve utakmice, da se ne vadimo protiv Brazila. Raspored nam ide naruku. Sa "kariokama" bi trebalo da bude fešta za navijače. Ako uđemo rasterećeniji u taj meč, imaćemo veće šanse da ih iznenadimo i izvučemo povoljan rezultat - dodao je Živković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading