TAJ PROKLETI SELTIK: Škotlanđani NANELI veliku štetu Partizanu!

Autor:

Sport

29.07.2021

00:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti za fudbalere Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Činilo se da će fudbaleri Partizana biti nosioci do kraja kvalifikacija u Ligi konferencija, ali to bi moglo da se promeni.

 

 

Seltik je eliminisan u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, što nije odgovaralo crno-belima, pa je srpski klub trenutno jedno mesto udaljen od statusa nosioca za plej-of kvalifikacija za Ligu konferencija.

Ipak, nije sve još gotovo i u četvrtak će biti poznato da li će Partizan biti među nosiocima. Da bi se to dogodilo potrebno je da u 2. kolu kvalifikacija za LK bude eliminisan jedan tim koji ima bolji koeficijent od crno-belih.

To su ekipe AEK-a, Karabaga, Makabija iz Tel Aviva, Fejnorda, Steaue, Viktorije Plzen, Astane, Bazela, Kopenhagena i Genta.

Gent, Bazel i Kopenhagen su ubedljivim pobedama maltene obezbedili 3. kolo kvalifikacija, pa oni ispadaju iz konkurencije.

Trenutno najviše šanse za eliminaciju ima AEK koji je poražen u prvom meču od Veleža sa 2:1, kao i ekipa Karabaga koja na gostovanje Ašdodu ide posle 0:0 na svom terenu.

Naravno, najbitnije je da Partizan izbori plasman u naredno kolo na gostovanju Dunajskoj Stredi, a podsetimo, crno-beli imaju prednost od 1:0 iz prve utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading