IRITANTAN, NEVIDLJIV, PASIVAN: Španci OPLELI po Joviću ŽEŠĆE nego ikada

Autor:

Sport

26.07.2021

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin se nalazi na meti novinara na Pirinejima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Real Madrid je u nedelju poražen od Rendžersa (1:2) u slopu priprema za narednu sezonu, a trener "kraljevića" Karlo Anćeloti je odlučio da ukaže poverenje Luki Joviću tako što ga je uvrstio u startnu postavu.

Međutim, srpski centarfor je totalno razočarao, pa ga je Italijan zamenio već na poluvremenu, a veoma oštri i kritički nastorjeni prema Luki bili su i španski mediji.

Tako je u "Asu" objavljen tekst sa naslovom "Da li je neko video Luku Jovića?".

Popodne iz kog se ne mogu izvlačiti konačni zaključci, ali je poraz najmanji problem. Ono što je veći je stav dvojice igrača koji potvrđuju Zidanovu odluku koju je doneo prošlog januara. Jović ne shvata Real Madrid dovoljno ozbiljno. Srpski fudbaler je oborio klupski rekord jer je proveo 45 minuta na mestu napadača i nije učestvovao ni u jednom napadu. Bio je nevidljiv, pasivan, iritantan... Lažem, videli smo ga kada je Hadžijev sin napravio faul na njemu - napisao je Tomas Ronsero, kolumnista "Asa".

Potom je napisao da je Srbin prethodnih šest meseci proveo u Ajntrahtu koji posle toga nije želeo da ga otkupi, a onda je na red došao strog zaključak.

Real Madrid je igrao sa desetoricom do poluvremena, imao je dovoljno strpljenja za njega, a onda je uveo Serhija Aribasa iz mladog tima koji je imao energiju, glad - ono što Jović ne razume - piše na kraju teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading