UPRAVA NAPOLJE! Transparent na utakmici PARTIZANA odjeknuo Srbijom!

Autor: Republika

Sport

25.07.2021

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burno na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana na stadionu "Karađorđe"

Navijače Vojvodine je do koske zabolela vest da njihov voljeni tim neće igrati revanš kvalifikacija za Ligu konferencija na svom terenu, nego na Stadion Partizana u Beogradu.

 Naš stadion je licenciran u trećoj kategoriji, što znači da možemo da organizujemo još revanš meč sa Panevežisom. Već u sledećem kolu bojim se da nećemo biti u mogućnosti da igramo na našem stadionu. Za to je potrebna licenca druge kategorije, koja za početak podrazumeva ‘češljeve’ na ulazu, rotirajuće metalne ulaze na stadionu sa merenjima. Nažalost, ukoliko prođemo Panevežis, u narednoj rundi igraćemo verovatno van ‘Karađorđa’, a alternativa je stadion Partizana - otkrio direktor stadiona Dragomir Tanović.

Stadionu u "srpskoj Atini" potrebna je potpuna rekonstrukcija.

– Prošle godine u februaru trebalo je počnemo kompletnu rekonstrukciju stadiona, ali je pandemija uticala i poremetila sve planove. Prema mojim saznanjima, u decembru bi trebalo da počnemo sa renoviranjem. Ono podrazumeva radove po segmentima, kako bismo mi tokom renoviranja i dalje mogli da organizujemo utakmice na ‘Karađorđu’. Projekat je prošao sve potrebne inspenkcijske nadzore, sredstva su obezbeđena i ne odustajemo od toga da nastavimo da igramo na našem stadionu - zaključio je Tanović.

Članovi "Firme" su izrazili svoje nezadovoljstvo na utakmici protiv Partizana transparentom na kom se otvoreno traže ostavke članova uprave:

- Evropu igramo izvan našeg grada, za vaše ostavke vreme je sada! Uprava napolje! - piše na transparentu.

RepublikaFoto: Starsport
Transparent Firmaša

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading