GREŠKA KOJA SKUPO KOŠTA: Da me Zvezda NIJE PRODALA, igrao bih u Realu!

Autor:

Sport

25.07.2021

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač i fudbaler Rubina iz Kazanja Đorđe Despotović je igrao u sjajnoj formi protekle sezone, a reprezentativac Srbije veruje da Rubin može da se bori za sam vrh tabele.

RepublikaFoto: Starsport
Đorđe Despotović i Luka Jović

Rubin je startovao prvenstvo pobedom protiv moskovskog Spartaka, čime je Despotović oduševljen.

- Prošle sezone pokazali smo da možemo da igramo sa bilo kojom ekipom. Nažalost, tek krajem sezone uspeli smo da potvrdimo da smo zaista dobar tim. Sad smo zajedno godinu dana… Imamo nove igrače koji nam mnogo pomažu. Mislim da Rubin može da cilja najviša mesta. Da li možemo da završimo u zoni Lige šampiona? Da, možemo- rekao je 29-godišnji Srbin.

Despotović je od 2018. u Rusiji, a pre nego što je u julu prošle godine postpisao trogodišnji ugovor sa Rubinom dve sezone nosio je dres Orenburga. Prethodno je od 2015. do 2018. igrao u Kazahstan u koji je stigao iz Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport

Sjajni napadač žali što je njegova karijera krenula preko Kazahstana, ali izgleda da je konačno našao "mesto pod suncem".

- Ovo mi je treća godina u Rusiji i nikad nisam imao problem sa defanzivcima. Igrao sam protiv Dejana Lovrena, koji je igrao u Liverpulu i uopšte ga nisam osećao iza leđa. Da me u 22. godini nisu poslali u Kazahstan, igrao bih za madridski Real. Sad je prekasno- izjavio je Despotović za ruske medije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading