POTPIS ZA NEKOLIKO DANA: Dušan Vlahović od 60.000.000 evra?!

Autor:

Sport

24.07.2021

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijani tvrde da će Dušan Vlahović uskoro potpisati novi ugovor sa "violom", a klub insistira da otkup ne može biti manji od 60 miliona evropskih novčanica.

RepublikaFoto: Starsport
Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović

Srpski napadač Dušan Vlahović nalazi se na korak od produžetka saradnje sa Fiorentinom, prenose italijanski mediji.

Vlahoviću je ponuđena godišnja plata od oko tri miliona evra, što je značajno uvećanje u odnosu na trenutnih 800 hiljada, koliko na godišnjem nivou zarađuje na "Artemio Frankiju".

Ipak, do potpisa je potrebno da se dve strane dogovore oko otpukne klauzule. Ljubičasti žele da u ugovor unesu odredbu po kojoj Srbin ne može napustiti Firencu za manje od 60 miliona evra, što baš i ne odgovara centarforu "orlova". Ipak, nakon odlične sezone u kojoj je nemilice tresao mreže u Seriji A, Vlahović bi voleo da ostane u Fiorentini, pa se potpis uskoro očekuje.

Bivši napadač Partizana povezivan je sa najvećim italijanskim klubovima, kao i nekima sa Ostrva, ali sva je prilika da će ostati na "mestu uspeha".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Setiim se

24.07.2021 08:47

kad ovako nešto pročitam setim se Rahele Ferari