ĐORĐEVIĆ PRED DERBI U NOVOM SADU: Partizan je u rangu sa Zvezdom

Autor:

Sport

23.07.2021

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi drugog kola Superlige Srbije igra se u nedelju od 21 sat na "Karađorđu".

RepublikaFoto: Starsport
Slavoljub Đorđević

Vojvodina tada dočekuje ekipu Partizana, a posle dobrog starta sezone trener novosadskih crveno-belih Slavoljub Đorđević je veliki optimista,

Očekuje nas još jedan derbi i još jedna teška utakmica u ovom paklenom rasporedu. Igramo protiv ekipe koja je u prvom kolu i sinoć u Evropi pokazala zavidan nivo forme i siguran sam da dolaze puni samopouzdanja. Još jednom želim da čestitam svojim momcima na pobedi nad Panevežisom, nije bilo lako posle Zvezde ići na toliki put i igrati evropsku utakmicu i pobediti - rekao je strateg "lala".

Potom je uporedio beogradske večite rivale.

Neće biti lako, jer je Partizan u rangu sa Zvezdom. U prvom kolu su odigrali dobro, sinoć su takođe pokazali da su ozbiljna ekipa. Mi imamo naš plan, ali na utakmicama se pita i protivnik. Mi znamo šta hoćemo, a videćemo u nedelju posle utakmice ko će biti bolji. Partizan igra direktan fudbal, dobri su u tranziciji, agresivni su, drugačiji su od Zvezde. Ja znam način na koji želim da igramo, ali moram da vidim i kako se momci osećaju i kakav tim mogu da izvedem na teren. Odluku o sastavu ću doneti pre utakmice, nadamo se najboljem - poručio je Đorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading