PROGOVORIO O GORUĆOJ TEMI: Stanković STAVIO TAČKU na priču o Degeneku

Autor:

Sport

23.07.2021

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Australije je ove sezone i dalje bez minuta u crveno-belom dresu.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković i Miloš Degenek

Status Miloša Degeneka je glavna tema navijača Crvene zvezde, koji na društvenim mrežama konstantno raspravljaju o tome zašto pouzdani štoper nije upisao nijedan nastup ove sezone.

To čak ide do toga da na svaku objavu kluba ostavljaju komentare sa imenom i prezimenom njihovog Knindže, a sada je o tome progovorio i Dejan Stanković.

Dosta se priča o Degeneku koji je fenomenalan momak i profesionalac i na njega nemam nikakvu zamerku. Prošle su dve utakmice i to ako sad nije u prvom planu, ne znači da neće biti. Stavljam tačku na "rekla kazala" priče. Nemam lični problem ni sa jednim igračem, jedino možemo da imamo "sportski". Degenek pošteno radi svoj posao, ali ja pravim ekipu i stojim iza toga. Niko mi ne sastavlja tim, niti mi govori koga da stavim i šta da radim. Ako se to ikada bude desilo, neću biti trener Crvene zvezde više - kazao je Stanković na konferenciji za medije uoču utakmice sa lučanskom Mladosti (subota, 21, Beograd).

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Degenek

Podsetimo, Degenek se nije našao u protokolu na generalci protiv Šturma, kao ni u prvoj utakmici sezone protiv Vojvodine, a zatim je na meču sa Kairatom bio na klupi.

Na te dve zvanične utakmice je oba puta po 90 minuta odigrao Aleksandar Dragović, a parnjaci su mu se menjali. Protiv Voše je igrao sa Srđanom Babićem u tandemu, dok je u Kazahstanu prednost u odnosu na konkurenciju dobio Radovan Pankov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading