HVALA STANOJEVIĆU! Jović žali zbog gola, ali je UBEĐEN u prolaz Partizana protiv Dunajske Strede!

Autor:

Sport

23.07.2021

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se mladi krilni as.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Jović

Talentovani fudbaler Partizana Nemanja Jović istakao je žal za promašajima na meču 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Dunajske Strede, ali je ubeđen u prolaz dalje posle revanša u Slovačkoj.

- Pre svega, čestitam na pobedi momcima koji su od prvog momenta ušli dobro i agresivno u igru. Čestitam ujedno i stručnom štabu i upravi na našoj prvoj pobedi na stadionu i dobrom startu čitave sezone. Krivo mi je, sa druge strane, zbog mnogo propuštenih šansi, jer je moglo da bude mnogo ubedljivije, kako bismo rasterećenije otišli za Slovačku. Što se mene lično tiče, jako mi je krivo što nisam postigao gol i zahvaljujem se šefu Stanojeviću na rečima podrške i strpljenju koje ima za mene. Nadam se da ću se iskupiti u revanšu. Prvi put igram na našem stadionu, pred našim navijačima i zaista je osećaj fantastičan kad je stadion pun. Naravno, nije pun kapacitet bio moguć, ali je za mene ovo bilo nešto posebno! Zaista želim da igram što više ovakvih utakmica! - sumirao je Jović utiske posle jučerašnje utakmice, i dodaje:

RepublikaFoto: Starsport
Stanojević veruje Joviću

- Što se tiče ekipe Dunajske Strede, oni su solidan protivnik, igraju grub fudbal, ali se nadam, i mislim, da ćemo proći dalje. Zaslužujemo to! - poručio je Nemanja Jović.

Podsetimo, crno-beli su nadigrali Slovake minimalnim rezultatom, a gol odluke postigao je Lazar Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading