IZNENAĐENJE JE BLAGA REČ: Milojević povlači RADIKALAN potez posle poraza u Mostaru!

Autor:

Sport

23.07.2021

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski strateg poražen na evrosceni, moraće potpuno drugačije u revanšu.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević

Trener AEK-a Vladan Milojević bio je, u najmanju ruku, iznenađen porazom Atinjana od Veleža u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Trofejni strateg Crvene zvezde kasnio je na konferenciju za medije jer je održao dužu lekciju igračima u svlačionici, a najavio je radikalne promene u timu i pristupu igri u revanš susretu koji se igra za šest dana u grčkoj prestonici.

- Sigurno da sam nezadovoljan. Imamo dosta igrača koji su nam došli kasnije. Očekujem da brzo tu budu igrači koje smo naknadno doveli. Nismo mi potcenili Velež, moji igrači moraju shvatiti da moraju dati više. Nije fudbal ono što se mi dogovorimo, oni se moraju boriti za svaku loptu, a danas smo gubili duele. Svaka lopta na pola je bila njihova, u takvoj situaciji ne možete kontrolisati utakmicu - poručio je Milojević posle utakmice u Mostaru.

Srpski stručnjak ima priliku za popravni, a ističe kako mu je meč u našem komšiluku poslužio da stekne jasniju sliku o mogućnostima svojih izabranika.

Odigrano je prvo poluvreme, ima još jedno u Atini. Nisam očekivao ovaj rezultat, no možda je dobro jer smo videli neke stvari. Danas mi je slika čistija. Revanš je za sedam dana, biće teško - najavio je Vladan Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading