PARTIZAN ILI DUNAJSKA STREDA? Grobari ovo NISU očekivali, IZNENAĐUJUĆA vest za crno-bele uoči evropske PREMIJERE u Humskoj!

Autor:

Sport

22.07.2021

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgreva se atmosfera pred okršaj u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Proleter - Partizan (0:4)

U trenutku kada je žreb Partizanu dodelio Dunajsku Stredu kao rivala u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija Grobari su pomislili da njihove miljenike čeka lagan posao.

Malo poznati klub iz Slovačke, koji se ne kotira najbolje u evropskim okvirima, na prvu loptu se činio kao potpuni autsajder u dvomeču sa vicešampionom Srbije, ali "bukmejkeri" ne dele u potpunosti takvo mišljenje.

Pred prvi meč u Humskoj (21 čas), Partizan jeste favorit, ali ne apsolutni. Kvota na pobedu "parnog valjka" kreće se od 1,65 do 1,70, pa trener Aleksandar Stanojević i igrači moraju biti oprezni sa Slovacima.

Zanimljivo da su kladioničari podeljenog mišljenja oko broja golova, budući da su kvote na 0-2 i 3+ praktično identične (po 1,85).

Podsećanja radi, Partizan je u uvertiri evropske premijere deklasirao novosadski Proleter na "Karađorđu" sa 4:0, pa se navijači nadaju da će njihovi puleni ponoviti igru iz prvih pola časa te utakmice protiv slovačkog predstavnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading