SAVO, KAKO SI TO DOPUSTIO? Milošević u CENTRU SKANDALA zbog silovanja!

Autor:

Sport

22.07.2021

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal trese slovenački fudbal! Trojica prvotimaca Olimpije iz Ljubljane koju vodi Savo Milošević navodno su osumnjičena za silovanje maloletnice tokom priprema na Bledu.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Slovenački mediji bruje o ovoj priči, na društvenim mrežama se mogu naći i imena osumnjičenih, a Olimpija se saopštenjem ogradila od bilo kakvih nedela, ukoliko se dokaže da ih je bilo.

U medijima se pojavljuju ozbiljne optužbe u vezi sa pripremema na Bledu. Želimo da bude jasno da Olimpija oštro osuđuje takva navodna dela i da će biti nulta tolerancija prema njima ako se dokaže da su istinita.

 

 

Olimpija izveštava da su neki fudbaleri prekršili disciplinska pravila kluba, zbog čega su kažnjeni, tačnije suspendovani u skladu sa disciplinskim pravilima i ugovornim obavezama.

Nadležni organi su nas obavestili o prekršajima koje su mediji opisali. Olimpija nije odgovorna za provenu krivice niti istinitost događaja. Ako budemo pozvani da učestvujemo, sarađivaćemo svim raspoloživim sredstvima i informacijama – poručili su iz ljubljanskog kluba.

Postavlja se pitanje kako je moguće da se ovo dogodi na pripremama, a srpski trener Savo Milošević će se sigurno naći u neprilici ako se ovi navodi ispostave kao tačni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading