PARTIZAN DEBITUJE U KVALIFIKACIJAMA ZA LK: Humska GUTA Orbanovo čedo!

Autor: Marija Stefanović

Sport

21.07.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humska je glavni adut Partizana protiv Slovaka!

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana

Crno-beli će se večeras (21.00, Arena sport 1) na stadionu JNA sastati sa Dunajskom Stredom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija. A domaći teren će biti od presudnog značaja za srpski klub jer Partizan nije zabeležio poraz pred svojim navijačima na poslednjih 30 mečeva. Crno-beli su poslednji put kiksnuli pred grobarima 2019, i to od Napretka (3:2), a od tada imaju čak 29 pobeda i samo jedan remi - protiv Crvene zvezde (1:1) u 163. večitom derbiju.

NEMA OPUŠTANJA

Trener Partizana Aleksandar Stanojević (47) veruje da će njegovi izabranici i na meču protiv slovačkog tima, koji finansira predsednik Mađarske vlade Viktor Orban, odbraniti domaći teren.

- Srećni smo i uzbuđeni što ćemo posle godinu i mesec dana igrati pred našim navijačima i jedva čekam da počne meč. Nadamo se da ćemo uz podršku publike uspeti da trijumfujemo. Međutim, neće nam biti lako jer je tim iz Slovenije veoma opasan i moramo da pazimo - kazao je Stanojević.

Fudbaleri Partizana su ubedljivom pobedom nad Proleterom (4:0) startovali u novoj sezoni, a Stanojević je priznao da njegov tim teško može da ponovi takvu partiju u Evropi.

- Teško je ponavljati onakvo izdanje, kao protiv Proletera. Ono je bila izuzetna igra, doprinela joj je i energija s tribina, ali idemo ka tome, tako se ponašamo i treniramo - objasnio je Stanojević.

CILJ JE GRUPNA FAZA

Ukoliko prebrode ekipu iz Slovačke, naredni protivnik crno-belih biće pobednik dvomeča između Sočija i Kešle. Vezni igrač Partizana Bibras Natho (33) istakao je da njegov tim mora da prođe dalje bez obzira na ime protivnika.

- Prvo moramo da završimo posao u ovom meču, a ako prođemo Dunajsku Stredu, naredni protivnik će nam najverovatnije biti Soči. Ko god da nam dođe bićemo spremni i maksimalno motivisani da se kvalifikujemo u grupnu fazu - dodao je Natho.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading