PODRHTAVA MARAKANA: Zvezda plaća POLA MILIONA evra za centarfora da je vodi u LŠ

Autor:

Sport

19.07.2021

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ne sede skrštenih ruku.

RepublikaFoto: Starsport
Delije

Crvena zvezda je na premijeri nove sezone odigrala bez golova sa Vojvodinom na svom terenu, pa je upravi i stručnom štabu šampiona Srbije postalo jasno da Nikola Krstović i dalje nema kvalitet za prvog špica.

Osim Krstovića, Dejan Stanković u napadu na raspolagnju ima još prvoklasnog džokera Milana Pavkova i Loija Dionija koji je tu na pozajmici iz Anžea, a pitanje je koliko je fizički spreman.

Prema tome, crveno-beli su se okrenuli Ohiju Omoižuanfu sa kojim je potpisan predugovor po kome će on u januaru besplatno stići na "Marakanu".

Međutim, uprava i stručni štab Crvene zvezde imaju ideju da pokušaju da ga dovedu odmah, pa su Moldeu poslali ponudu od 500.000 evra za Ohija da ga odmah pusti.

Ipak, da bi se taj posao završio, neophodno je da postoji dobra volja Moldea da ga pusti za pola miliona evropskih novčanica, a odgovor na ponudu bi trebalo uskoro da stigne.

Ukoliko do dogovora između klubova dođe, Ohi bi predvodio napad Crvene zvezde na Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
pera Ložač

20.07.2021 06:16

A KOLIKO ĆE TO BESPLATNO KOŠTATI NAS PORESKE OBVEZNIKE??????????????

djole

20.07.2021 10:08

ako budu igrali kao protiv Vojvodine bice katastrofa,sporo ,bezidejno