PIKSI TRLJA RUKE: Srbija dobija VELIKO pojačanje, sjajni fudbaler se oglasio za Republiku!

Autor:

Sport

19.07.2021

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma bih voleo da zaigram za Srbiju, bile su prve reči Marka Johansona, golmana švedskog šampiona Malmea tokom razgovora za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: FSS
Dragan Stojković

Marko Dmitrović i Predrag Rajković uskoro bi mogli da dobiju konkurenciju između stativa, a 22-godišnji čuvar mreže za naš list je otkrio detalje u vezi s kontaktom sa Fudbalskim savezom Srbije i da li ćemo ga uskoro videti na okupljanju "orlova" u Staroj Pazovi.

VELIKA ŽELJA

- Kontakti su počeli pre dvadesetak dana, i to preko trenera golmana A selekcije gospodina Čumića, koji je bio vrlo zadovoljan onim što je gledao preko video-snimaka što se tiče mojih utakmica. Veoma bih voleo da zaigram za Srbiju pošto su mi i majka (devojačko Tadić, rodom iz Smedereva) i otac Srbi, ali se i ja tako osećam i san mi je da obučem dres reprezentacije Srbije - rekao je Marko, a potom objasnio dalje korake:

- Čekamo povratnu informaciju iz FS Srbije, trebalo bi neko od čelnika da dođe uživo da me vidi na terenu, a potom i da razgovaramo i nadam se privedemo dogovor na pozitivan kraj. Odigrao sam jednu utakmicu za nacionalni tim Švedske do 21 godine i sad sam na prekretnici oko seniora, ali kao što sam rekao, želim samo jedno.

 

 

TRENINZI U BEOGRADU

Da je veza sa našom zemljom neraskidiva, govori i podatak da Johanson dolazi u Srbiju da bi ostao u formi i tokom pauze na polusezoni ili na njenom kraju.

- Treniram već dve godine kod Viborga Koceića u Beogradu (bivši golman splitskog Hajduka i OFK Beograda), tako da kod mene svi putevi vode u Srbiju - ističe golman Malmea.

Marko Johanson je dete Malmea i za plavo-bele debitovao je u julu 2015, sa samo 16 godina, u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Žalgirisa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading