UZBUDLJIVO U SUPERLIGI: Penali i VAR DRAMA u Subotici, Kragujevčani u SUDIJSKOJ NADOKNADI do pobede!

Autor:

Sport

18.07.2021

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri gola na dva susreta u nedeljnim mečevima srpskog šampionata.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaler Spartaka Lazar Tufegdžić

U nedelju uveče na programu su bila dva meča u okviru Superlige Srbije, jedan je okončan podelom bodova, dok je drugi rešen u poslednjim minutima

Na Gradskom stadionu u Subotici Spartak i niški Radnički remizirali su sa 1:1 (0:0), dok je u Lučanima Radnički 1923 iz Kragujevca došao do minimalne pobede rezulatom 1:0 (0:0).

Meč na severu Srbije obeležili su penali, a oba pogotka postignuta su sa 11 metara. 

Radnički je poveo u 60. minutu golom Miljana Škrbića, a u 83. je izjednačio Lazar Tufegdžić.

Glavni arbitar Minaković je u više navrata konsultovao VAR tehnologiju, a posle pregledanog snimka u prvom poluvremenu poništen je gol japanskog internacionalca iz redova Nišlija Mićibućija. "Meraklije" su duel završile sa desetoricom fudbalera na terenu, s obzirom na to da je Stanković u 73. minutu isključen zbog drugog žutog kartona.

U drugom susretu večeri, povratnik u Superligu, kragujevački Radnički, uspeo je da pogotkom nekadašnjeg reprezentativca Srbije Marka Mirića u devetom minutu sudijske nadoknade odnese čitav plen na stadion "Čika Dača". Prethodno su Lučanci imali inicjativu tokom čitavog toka meča, kao i brojne prilike, ali nisu uspeli da pronađu put do mreže odličnog čuvara mreže Lekovića. 

Poslednje dve utakmice prve runde prvenstva Srbije igraju se u ponedeljak, a sastaju se Radnik - Metalac, odnosno Napredak - Kolubara. 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading