RIKARDO BACIO GROBARE U TRANS: Pred meč sa Dunajskom Stredom poručio - Možemo da OSVOJIMO SVE

Autor:

Sport

18.07.2021

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi-stari centarfor Partizana imao povratnički debi iz snova.

RepublikaFoto: Starsport
Rikardo Gomeš

Partizan je u prvom kolu Superlige Srbije na gostovanju Proleteru ostvario ubedljiv trijumf, a u centru pažnje bio je Rikardo Gomeš

Povratnik u crno-belo jato je fenomenalno otvorio sezonu i već u 13. minutu utakmice je bio dvostruki strelac.

Ovo je kao san za mene. Vratio sam se ovde, mislim da nije moglo da bude bolje od ovoga. Bilo je bitno da počnemo jako, damo gol na startu, padala je kiša bilo je teško igrati u nastavku, ali smo nakon četiri gola mogli da budemo opušteniji, bilo je lakše - rekao je Rikardo posle meča u Novom Sadu.

Centarfor sa Zelenortskih Ostrva je prvi gol postigao posle sjajne asistencije Danila Pantića.

On je fantastičan igrač, trudim se da iskoristim svaku loptu koju mi pošalje. Moram dobro da se krećem i trudim se da dam gol, dajem maksimum uvek.

RepublikaFoto: Starsport
Rikardo Gomeš

Posle više od godinu dana, navijači su se vratili na tribine.

- Igranje bez navijača je kao prijateljska utakmica. Ovi navijači su fudbal, to je ono što nam treba i što želimo. Sanjamo da igramo pred našim navijačima, podržavaju nas i guraju nas napred, teraju nas da budemo bolji - kazao je Gomeš.

Partizan u četvrtak započinje kvalifikacije za Ligu konferencija protiv Dunajske Strede.

Očekujemo mnogo od takmičenja, želimo do grupne faze, krećemo u Beogradu sa navijačima i moramo da budemo dobri kao protiv Proletera kako bismo ostvarili bolji rezultat pred revanš. Ovde sam došao po titulu, imamo tim da osvojimo sve, da se borimo, ovo je samo početak, treba da nastavimo tako. Neće biti lako, ali moramo da mislimo samo o sledećoj utakmici - poručio je Rikardo Gomeš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading