KAO DŽEJ AR SMIT: Donaruma objasnio rekaciju nakon odbranjenog penala Saki

Autor:

Sport

13.07.2021

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski čuvar mreže otkrio zbog čega nije proslavio odbranu vrednu titule šampiona Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đanluiđi Donaruma

Reprezentacija Italije je u nedelju na "Vembliju" postala prvak Evrope zahvaljujući pobedi nad Engleskom posle penal serije.

Junak "azura" bio je Đanluiđi Donaruma koji je odbranio dva šuta sa bele tačke.

Ipak, kada je odbranio poslednji penal, koji je izveo Bukajo Saka, najbolji igrač kontinentalnog šampionata nije odmah krenuo da slavi, a sada je pojasnio i zašto.

Nisam slavio odmah, jer nisam znao šta se događa. Mislio sam kada je Žoržinjo promašio i da smo izgubili... Kada sam odbranio taj penal, samo sam pogledao sudiju da vidim je li sve u redu, i krenuo od gola... Odjednom sam ugledao momke kako trče prema meni... Valjda mi je tada sve bilo jasno - otkrio je Donaruma.

U nastavku se podsetite kako je izgledala Điđijeva reakcija posle odbrane za titulu prvaka Evrope.

Ovakva situacija podsetila je ljubitelje sporta na prvi meč NBA finala iz 2018. godine kada je Džej Ar Smit zaboravio koji je rezultat i nije uputio loptu ka košu, pa je meč između Klivlenda i Golden Stejta otišao u produžetke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading