(VIDEO) TRESAO SE AVION KAO NIKADA PRE: Pilot je bio ubeđen da Italijani NEĆE STIĆI ŽIVI KUĆI iz Engleske

Autor:

Sport

12.07.2021

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klasične turbulencije nisu ništa naspram ovoga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Italijani sa peharom šampiona Evrope

Italija je novi šampion Evrope, pošto je u finalu Evropskog prvenstva posle penala savladala domaćina, reprezentaciju Engleske.

Većina ljubitelja fudbala širom sveta je navijala baš za "azure" koji ih iz godine u godinu oduševljavaju patriotizmom i rodoljubljem koje se najbolje vidi kada pre utakmica sa zvučnika stadiona zasvira himna Italije.

Primera radi, u nedelju je "Vembli" bio pun engleskih navijača koji su pevali svoju himnu, ali kada je na red došla italijanska, 11 momaka na terenu je bilo glasnije od desetina hiljada Engleza.

To kako Italijani pevaju himnu je nešto posebno, bilo da su u pitanju fudbaleri, košarkaši, vaterpolisti ili Ferarijev tim u Formuli 1. Međutim, možda i najjače pevanje je usledilo pri povratku iz Engleske u Italiju, u avionu.

Avion se toliko tresao od glasa italijanskih fudbalera da je i sam pilot verovatno iz prve pomislio kako je ušao u neku ružu vetrova i kako neće uspeti da preveze heroje nacije kući.

Srećom, to nije bilo tako, pa su Italijani bezbedno sleteli.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading