NA DAN FINALA EP: Legenda UMIRE od SMEHA Italijanima

Autor:

Sport

11.07.2021

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo mu neće tako lako zaboraviti na "Čizmi", pogotovo ako ne osvoje EURO.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zvonimir Boban, Zlatan Ibrahimović i Paolo Maldini

Mediji na Apeninima danima pišu kako UEFA favorizuje Englesku na Evropskom prvenstvu, a glavna stvar za koju se hvataju Italijani je sporan penal nad Sterlingom u polufinalnom meču sa Danskom.

Međutim, sa njima se ne slaže legendarni Zvonimir Boban.

- Smešno je misliti da UEFA favorizuje Englesku. Finale će biti predivno, biće to okršaj dva fudbalska diva - rekao je Boban u intervjuu za "Gazetu delo Sport".

Natsavio je legendarni Hrvat o istoj temi.

- Ovo finale je htela UEFA? Nemojte da me zasmejavate. Teorije zavere su uvek postojale, ali svi koji su u fudbalu znaju da nas čeka potpuno čisto finale.

Zvonimir Boban

Zvone je dugo igrao, a potom i radio u Italiji, pa je prokomentarisao igre njihove reprezentacije u dosadašnjem toku turnira.

- Ovaj tim ima poseban duh, videli smo ga i ranije, ali smo svi imali sumnje. Nismo znali koliko visoko ova ekipa može da se podigne.

Na kraju je pohvalio selektora "azura".

- Ako gledamo samo generalni kvalitet, ovo nije najbolja Italija, ali Manćini je napravio remek-delo. Najbolji igrač je Donaruma, a tu su još Kijeza i Žoržinjo, oni donose prevagu - zaključio je Boban.

Podsetimo, Engleska i Italija u nedelju od 21 sat igraju finale Evropskog prvenstva na "Vembliju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading