Selektor Kostarike veruje u prolaz: NEMA PREDAJE, PROTIV SRBIJE IGRAMO ZA PROLAZ!

Sport

01.12.2017

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Kostarike Oskar Ramirez odisao je optimizmom nakon izvlačenja grupa za Svetski šampionat u fudbalu. Uprkos tome što kladionice ne veruju u prolaz njegove selekcije iz grupe, Ramirez veruje da će duel sa našom selekcijom biti odlučujući za prolaz u osminu finala!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ramirez: Meč sa Srbijom odlučuje ko ide dalje

- Grupa je jaka, a sva tri tima neguju stil pun kombinatorike, što mi se sviđa. Brazil je najjača ekipa u grupi, ali za nas je najvažnija prva utakmica, protiv Srbije, jer ona može da nam otvori put do osmine finala - istakao je Ramirez za kostarikanske medije.

Selektor centralnoameričke selekcije kaže da ga sastav grupe podseća na onaj iz Italije 1990. godine, kada su Kostarikanci debitovali na najvećoj globalnoj sceni fudbala.

- Imali smo i tada u grupi dve evropske reprezentacije (Škotsku i Švedsku) i obe smo pobedili i pored njih Brazil, od kojeg smo izgubili - vuče optimizam iz istorije Ramirez.

Kostarikanac veruje da njegov tim može da ponovi uspeh sa Mundijala iz Brazila 2014. godine kada su se domogli četvrtfinala. Simpatična selekcija je tada u borbi za polufinale ispala tek nakon penala od Holandije.

- Postavili smo pre tri godine visoke standarde i sada želimo da ih ponovo dostignemo. Kostarika voli velike izazove, takav je naš karakter - podvukao je Oskar Ramirez.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading