STANKOVIĆ GA NEMA U PLANU: As Zvezde se posle NEMILIH VESTI oglasio SNAŽNOM PORUKOM!

Autor: Republika

Sport

10.07.2021

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok ga navijači obožavaju, ipak neće biti osnova tima naredne sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Degenek slavi titulu sa saigračima

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković namerava da nadalje udarni tandem ekipe budu Aleksandar Dragović i Radovan Pankov, umesto Miloša Degeneka. Mnogi navijači su se zapitali zašto odjednom reprezentativac Australije gubi mesto standardnog startera.

Osim što je izgubio poverenje šefa struke Dejana Stankovića, ni generalni direktor kluba Zvezdan Terzić nije bio previše nežan prema Degeneku koji je doneo toliko radosti navijačima crveno-belih:

– On je mnogo dao Zvezdi, ali mi rastemo kao klub i u skladu sa tim rastu zahtevi. Igrači koji su imali veliki udeo u prethodnim uspesima su sada na klupi i pokušavaju da se izbore za mesto u timu, ali to je normalno, rastemo kao klub, po kvalitetu igrača, tima, rezultatima, rejtinzima na ranking listi i slično – rekao je Zvezdan Terzić.

RepublikaFoto: Starsport
MIloš Degenek

O trenutnoj situaciji progovorio je i Degenek. Ne miri se s njom. Izuzetno je motivisan o čemu najbolje govori njegova poruka na Instagramu:

Nikada se nisam osećao motivisanijim, nikad gladnijim i odlučnijim da uspem i dokažem svoju vrednost, pre svega meni – napisao je Degenek na Instagramu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading