NE, NIJE NOVAC: Falčineli OTKRIO zbog čega je NAPUSTIO Zvezdu!

Autor:

Sport

09.07.2021

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan izazvao salvu reakcija na Instagramu.

RepublikaFoto: Starsport
Dijego Falčineli

Italijan Dijego Falčineli oglasio se putem društvenih mreža i otkrio da zbog porodice nije ostao u Crvenoj zvezdi.

Italijanski napadač je najpre istakao da mu je bila čast da nosi dres prvaka Srbije.

 Bila je to veoma važna godina za mene, bio sam deo sjajne ekipe, sjajne grupe, od samog početka srpski narod me je dočekao raširenih ruku i na ovome ću vam uvek biti zahvalan. Napisali smo malu stranicu istorije ovog velikog kluba i čast mi je što sam bio deo njega – započeo je Falćineli, pa dodao:

Moj izbor je bio isključivo porodični. Ostavljam mnogo prijatelja i na terenu i van njega u prelepoj zemlji koju ću sigurno imati priliku da ponovo posetim! Uvek ćete imati još jednog navijača u meni! Napred Zvezda – zaključio je Italijan, a njegove reči izazvale su brojne pozitivne reakcije “Delija”.

Podsetimo, 30-godišnji centarfor je u Zvezdu stigao na pozajmicu iz Bolonje, a minule sezone bio je strelac devet ligaških golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
viva72

09.07.2021 23:23

Ha, ha, on se nije nista pitao, jednostavno Zvezda nije htela otkup jer momak za te pare je odigrao slabo prosle sezone.Samo devet golova u prvenstvu po dva u evropi i kupu, jako slabo.Nije pravio razliku u prvenstvenim mecevima protic slabijih rivala, tanak igrac.