MOĆAN TIM U HUMSKOJ: Partizan doveo golgetera za TITULU!

Autor:

Sport

05.07.2021

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se letnja akvizicija "parnog valjka" i otkrila glavni cilj.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Partizana

Partizan je ovog leta doveo veliko pojačanje u vidu povratnika Rikarda Gomeša koji je izjavio da je došao kako bi osvojio titulu sa crno-belima, a ocenio je da je kvalitet ekipe sada mnogo veći nego u njegovom prvom mandatu u Humskoj.

- Kvalitet je veći sad nego tad. Ovo momci su igrali zajedno prošle sezone, niko nije otišao (izuzev Takume Asana, op. au). To što su mnogi igrači ostali veoma je važno da se tim napravi boljim. Svaki put kad su mi obaveze dozvolile, gledao sam utakmice Partizana. Stvarno je ovaj tim bolji u poređenju sa onim kad sam ja bio. Pratio sam i finala kupa prethodne dve godine. Nažalost, nije bilo trofeja, ali je ekipa sigurno bolja - rekao je centarfor sa Zelenortskih Ostrva, pa otkrio glavni cilj:

RepublikaFoto: Starsport
Gomeš slavi gol za Partizan

Želim da osvojim titulu. Prošli put sam osvojio kup, sada želim da imam bolju sezonu. Naravno, cilj je i plasman u grupnu fazu evropskog takmičenja. Borićemo se svim silama da planove ostvarimo - jasan je Rikardo Gomeš.

Podsetimo, Rikardo je tokom prve epizode u Partizanu bio strelac 20 ligaških golova, što mu je donelo unosan transfer u Al Šaržu, ali u poslednje dve sezone partije koje je pružao nisu bile na zavidnom nivou. Videćemo da li će povratiti stari sjaj u prestonici Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading