SAUTGEJT ZAPALIO OSTRVO: Otkrivena engleska TAJNA!

Autor:

Sport

04.07.2021

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili se menadžer i defanzivac, ističu sjajnu atmosferu u selekciji Engleske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Geret Sautgejt

Selektor Engleske Geret Sautgejt pohvalio je timski duh svoje ekipe nakon trijumfa nad Ukrajinom od 4:0 u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

Gordi Albion je uspeo da obezbedio završnicu EURO, koja će se igrati na njihovom Vembliju.

- Bila je ovo fantastična predstava, ne samo igrači koji su započeli, već i igrači koji su kasnije ušli u igru. Takođe zapravo razmišljam o igračima koje sam izostavio iz ekipe, a koji nisu izašli na teren - rekao je Sautgejt i dodao:


- Oni su bili veliki deo onoga što radimo. Teško je održati grupu ove veličine uključenom, srećnom. A opet, ti momci su bili fenomenalni u načinu na koji su se žrtvovali za grupu. Zbog tog duha smo u polufinalu. Naravno da je kvalitet naše igre važan, ali video sam da puno reprezentacija ispada jer nemaju timski duh.

Hari Megvajer ne želi da se na ovom sve završi.
 
RepublikaFoto: Starsport
Hari Megvejer

- To je super senzacija. Dva polufinala na dva velika turnira zaredom, to je uspeh, ali ne želim da kvarim veselje, ne želimo ovde da stanemo. Čeka nas velika utakmica i želimo ići dalje nego na Mundijalu. Super je da smo pobedili, a načln na koji smo to učinili pokazuje koliko smo napredovali. Samo da to potraje - rekao je Megvajer.

Engleska će 7. jula igrati protiv Danske u polufinalu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading