BLIZU JE: Ofanzivac na pragu Humske!

Autor:

Sport

02.07.2021

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivica Iiev je govorio o temi koja najvaiše zanima navijače Partizana i ocenio kakva je atmosfera u crno-belom tabotu.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Ivica Iliev kaže da je zadovoljan fizičkim stanjem igrača i raduje ga kako teku dosadašnje pripreme.

Dobro je poznato, šest godina smo zajedno, nisam neko ko stavlja akcenat i pažnju na pripremama. Bilo je situacija kada smo imali odlične rezultate na priprmama, a posle nije išlo kako treba. A bilo je i obrnuto, loši rezultati na pripremama, a vrhunske sezone. Raduje me fizičko stanje igrača, cele ekipe, a u poslednjoj utakmici smo videli budućnost kluba i naše dečake. Oni su pokazali da na terenu ne izgledaju inferiornije u odnosu na seniore. Mnogo toga dobrog sam video i raduje me to. Holender nam se nije priključio, Rikardo još nije u formi, a očekujemo i još neko pojačanje.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Iliev

Koliko je još igrača potrebno?

Dolaskom Rikarda i Pantića, već imamo popunjenu ekipu. Na Rikardovoj promociji sam rekao da je nemoguće bilo dovesti kvalitetnijeg igrača, čije su karakteristike baš ono što Partizanu treba i iz svih situacija može da postigne gol. Verujem da bi još jedan ofanzivni igrač zaokružio celu priču i mogli bismo da kažemo da smo popunjeni do maksimuma. Verujem da će nam se pridružiti vrlo brzo. Vukadinović je dobar igrač, on se pominje već godinu dana i ne bih o imenima, a mogu da kažem da je u igri i još jedan stranac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading