PORAZ HRVATA JE KAO KOSOVSKI BOJ: Šokantna izjava trenera UZDRMALA REGION!

Autor: Republika

Sport

02.07.2021

09:24 >> 09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Intera iz Zaprešića Ilija Lončarević je uporedio ispadanje Hrvatske na Euru sa najvećom bitkom u srpskoj istoriji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fdbaleri Hrvatske na Euru

Hrvatska je poražena 5:3 od Španije posle produžetaka.

Lončarević naravno upire na Anta Rebića za glavnog krivca:

- To je stvar odluke da se ide drastično rešavati. Je li Ante Rebić, bez obzira na neoprezan, čak sirov izlazak s tom izjavom, još vruć od svega toga, napada zbog one situacije s kopačkama… Treba li ići drastično? Treba ako je Rebić s tom izjavom narušio atmosferu u reprezentaciji. No, mora li biti odmah udaljen? Jer takmičenje se završilo - rekao je Lončarević, a nekako celu situaciju povezao sa Srbima i Kosovskom bitkom iz 1389. godine:


- Imam neke svoje primedbe u vezi naših komentatora na televiziji. Prvo, hteo bih da budu konkretniji. Ja samo slušam o našim fenomenalnim igračima, fenomenalnom ovom, o odličnom rezultatu, odličnih 10 minuta protiv Čeha, Španaca. Počeli smo da slavimo poraze kao Srbi Kosovsku bitku. Pa ne možemo baš slaviti poraze - dodao je hrvatski trener.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading