Srbi su nagazna mina: ENGLEZI BI DA IZBEGNU "ORLOVE" NA MUNDIJALU!

Sport

30.11.2017

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve zemlje koje su se kvalifikovale na Mundijal u Rusiji naredne godine uveliko prave poželjne i manje privlačne scenarije za grupe na SP. Englezi nisu izuzetak, a zanimljivo je da "Gordi albion" ne bi voleo da naleti na naš tim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Englezi ne bi baš voleli da se namere na "Orlove"

S obzirom da je Srbija najbolje rangirana selekcija iz 4. šešira na žrebu, nema sumnje da naša selekcija nikome neće biti poželjan rival prilikom izvlačenja grupa.

Englezi su nas okarakterisali u analizi BBC-ja kao potencijalnu nagaznu minu, a sigurno da naši igrači mogu da budu ponosni na reputaciju koja ih prati i na Ostrvu. Oni vrlo dobro znaju kvalitete Matića, Ivanovića, Tadića, Mitrovića, ili Milivojevića, pa nema sumnje da prema srpskoj selekciji gaje veliki resprekt.

Kako će grupe izgledati saznaćemo sutra popodne, a evo koju grupu Englezi smatraju za "grupu smrti", odnosno koje protivnike bi voleli da izbegnu.

Brazil, Egipat i Engleska uz Srbiju ne zvuči nimalo naivno, ali nema govora da bi ovakvi dueli bili pravi spektakl za sve u našoj zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading