STANOJEVIĆ PROGOVORIO: Evo šta je rekao o odlasku Banjaka

Autor:

Sport

30.06.2021

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crno-belih surovo iskren.

RepublikaFoto: FK Partizan
Aleksandar Stanojević

Partizan je na drugoj pripremnoj utakmici u Sloveniji savladao Kopar, a posle meča je Aleksandar Stanojević izneo svoje utiske.

Zadovoljan sam, mislim da je to bilo dosta korektno. Oni su izuzetno fizički jaka ekipa, ovo je bila veoma dobra provera za nas shodno da smo izašli iz jakog treninga, tako da možemo biti zadovoljni - rekao je Stanojević posle meča.

Potom je pohvalio mladog Marka Milovanovića koji je dao dva gola, te je dodao da će mladi igrači dobijati veću šansu ubuduće.

Pa jeste, on stalno koristi priliku. On bi i ranije dobio šansu. Sada pojačava rad u teretani i dokazuje se iz utakmice u utakmicu, imao je nezgodu, imao je tu povredu pred kraj prvenstva, ali sada ulazi formu. Mogu. Znate da ja dajem šansu mladu šansu, dobijaće je sigurno. Zavisi, videćemo od priprema. Imamo pet štopera u ovom momentu. Ali, dobijaće sigurno, samo ćemo videti u odnosu na ove utakmice ko će koliko dobijati. Milovanović je odličan bio, a Jovića više i ne komentarišem, on je A reprezentativac i nadam se da će to ostati. To mora da radi, bićemo ljuti ako igra loše. To je normalno, zadovoljan sam.  Moramo da imammo više rešenja. On bi sigurno debitovao i ranije, videli ste kako je radio u Turskoj, dobijaće šansu sigurno.

Dosadašnji štoper crno-belih Maki Banjak će karjeru nastaviti u Kairatu.

Banjak je dobio ponudu koja je dobra za njega i klub. On je bio izuzetno profesionalan. Verujem da je ovo dobro za klub kao i za njega, želim mu svu sreću. Banjak je dobar igrač, tako iskreno mislim - poručio je Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading