PUKLA BRUKA O JOVIĆU: Bivši Lukin trener o PROBLEMATIČNOM PONAŠANJU Srbina - Napadao je SAIGRAČA!

Autor: Republika

Sport

30.06.2021

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Luke Jovića u timu Benfike B Elder Kristovao

RepublikaFoto: Starsport
Luka Jović

Kristovao je za Gazeta delo sport detaljno pričao o Jovićevom ponašanju tokom angažmana u Benfici. Srpski reprezentativac je u portugalskog velikana došao iz Crvene zvezde, potom je prešao u Ajntraht:

- Talenat je bio tu, ali žrtva… Bilo je borbe sa njim. Sećam se, radio sam tada i sa Rubenom Dijasom, Luka je uvek hteo njega da napadne. Pitao sam ga zašto, rekao mi je da će napredovati samo ako igra protiv vrhunskih igrača - priseća se Kristovao.

Jović je imao problem jer se kao tek punoletan bio u insotranstvu:

- Isprva je bio stidljiv. Govorio sam mu da bi trebalo više da se druži sa saigračima, obećavao je da hoće, ali sve bi radio po starom. Jednostavno, nije radio dovoljno. Možda sam i ja to morao da ispravim, možda sada mene vidi kao krivca zbog toga što je morao da ode u Ajntraht.

Objektivno, u to vreme nije bilo lako stići do Benfikinog prvog tima:

- Nije imao prostora. Tu je bio Žonas, tu je bio Raul Himenez. A Jović je kod mene postigao četiri gola na 18 utakmica.

Kristovao ipak ne krije daje bilo je kvaliteta u Joviću, samo što Benfika nije mogla da ga čeka:

- Bio je brz kada bi napadao otvoren prostor, jak kada bi ga markirali, iznad svega, bio je nepredvidiv. Kako bih ga ohrabrio, govorio sam mu da je naš Serhio Aguero. Sećam se njegovog debija za B tim Benfike, kod kuće protiv Kovilje. Stigao je mesec dana ranije. Sredinom prvog poluvremena raspalio je sa 30 metara i pogodio prečku. ‘Otkud sad ovo, dođavola?’, pomislio sam - Ispričao je Kristovao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading