STANKOVIĆ POVLAČI RADIKALAN POTEZ: Zvezdin HEROJ zakucan za klupu!

Autor:

Sport

30.06.2021

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim crveno-belić će naredne takmičarske godine izgledati drastično drugačije u odnosu na minulu, a velika promena biće izvršena i u srcu odbrane.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Degenek sa saigračima iz Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde bruse formu za novu sezonu, a trener srpskog šampiona Dejan Stanković odlučio je da uigra novi štoperski tandem, čiji standardni deo neće biti Miloš Degenek.

Naime, prema pisanju "Mocartsporta", Dekijev plan je da pozicije u srcu odbrane pokriju austrijski reprezentativac Aleksandar Dragović i povratnik sa pozajmice Srđan Babić.

Dragović je na Marakanu stigao kao jedno od navjećih pojačanja u novijoj klupskoj istoriji, dok se "zlatni orlić sa Novog Zelanda" dokazao u dresu Familikaa minule takmičarske godine.

Sve ovo znači da će australijskom internacionalcu biti znatno limitirana minutaža, posebno imajući u vidu da Stanković od štopera računa i na Radovana Pankova, kao i na Strahinju Erakovića. Degenek je ovog proleća odbio selidbu u Singapur, a u proteklom periodu nosio je igru prvaka Srbije, a bio je jedan od najzaslužnijih za dva plasmana u Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković i Miloš Degenek

S obzirom na novonastale okolnosti, ostaje nam da vidimo da li će se Degenek izboriti za mesto u timu, ili će ga Crvena zvezda prodati već u letnjem prelaznom roku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading