ODAVNO GA NEKO OVAKO NIJE PONIZIO: Murinjo na UDARU Junajtedove ZVEZDE!

Autor:

Sport

28.06.2021

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Mančester junajteda i reprezentacije Engleske Luk Šo uputio je žestoke reči legendarnom Žozeu Murinju, sa kojim je sarađivao na Old Trafordu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Murinjo je prethodne nedelje komentarisao performans levog beka na Evropskom prvenstvu kao "prilično loš", što je bilo previše kako smatrao Šo

Ne razumem. Ne znam zašto još uvek ide protiv u mene - rekao je levi bek i dodao:

- Ne osećam da su moji udarci iz prekida bili toliko loši, koliko je govorio. Mogao sam da napravim jedan korner, koji nije bio preciza, ali to je bio jedan od tri. Preostala dva ili tri, mislim da nisu bila toliko 'dramatično loša' kako kaže. Voli mnogo da priča o meni, kao što su svi nedavno videli. Može da kaže šta hoće, fokusiraću se na sebe.

Kruži teorija da Murinjo ne podnosi Šoa zbog toga što je iz Sautemptona prešao u Mančester junajted, a ne u Čelsi, gde je u to vreme Portugalac radio kao menadžer.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luk Šo

Šo smatra da šta god da je pokušao da postigne Murinjovu naklonost, to se nikada nije isplatilo. 

- Voli neke igrače, druge ne voli. Upao sam u kategoriju onih koje nije voleo. Trudio sam se koliko sam mogao da se vratim na njegovu stranu, ali nikad nije uspelo, bez obzira na to šta uradio. Pokušavam da idem dalje, ali očigledno da ne može. Stalno govori o meni, što mi se čini prilično čudnim. Čak su i neki momci (ovde) rekli 'šta je njegov problem?' i 'zašto nastavlja da govori? Nadam se da će s tim naći svoj mir i prestati da se brine za mene. Jasno je da sam mu mnogo u glavi i puno razmišlja o meni. Mislim da niko od vas ne shvata dve ili tri godine koje sam imao s njim i koliko je tada upućivao loše kritike. Ovo što sada kaže nije ništa u poređenju sa onim što je bilo nekada - zaključio je Šo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading