ISTORIJSKI TRANSFER! ADIOS MADRID: Jović POTPISUJE za VELIKANA!

Autor:

Sport

27.06.2021

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurili detalji oko sudbina Srbina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović u dresu Real Madrida

Italijanski mediji donose ekskluzivu vezanu za srpskog napadača Luku Jovića koji bi ovog leta i konačno trebalo da postane igrač Milana.

Naime, "Sport Medijaset" navodi kako su "rosoneri" silno želeli da angažuju iskusnog Francuza Olovijea Žirua, ali je on produžio ugovor sa Čelsijem na još godinu dana. Stoga se višestruki prvak Evrope oslonio na plan B, a u igri je i pozajmica sa pravom otkupa.

U Milanu se uzdaju i u odličnu poslovnu saradnju sa Real Madridom, čiji je as Brahim Dijaz minulu sezonu proveo na stadionu "San Siro".

 

 

Podsetimo, Srbin je i prošlog leta bio na meti Milana, a zanimljivo je da bi on mogao da postane naš prvi fudbaler koji je obukao crveno-crni dres.

Luka Jović (23) je prolećni deo prošle takmičarske godine igrao u Ajntrahtu, kao pozajmljen igrač, ali se nije proslavio, pa bi selidba na "čizmu" mogla da bude ogromna prilika da "oživi" karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading