SVE JE GOTOVO: Prijović POTPISUJE za 4.000.000 evra!

Autor:

Sport

27.06.2021

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno se nazire kraj sage oko Srbina koja traje mesecima.

RepublikaFoto: Starsport
Srpski centarfor Aleksandar Prijović

Srpski napadač Aleksandar Prijović staviće paraf na sporazumni raskid ugovora sa Al Itihadom, pa će već ovog leta postati slobodan u izboru nove sredine.

Prijoviću će biti isplaćene sve zaostale zarade, kao i četiri miliona evra, što je suma koja mu sleduje po slovu ugovora za narednu sezonu.

Time je okončana saga između Srbina i saudijskog kluba, a sada ostaje da se vidi gde će nastaviti karijeru. Njegova nova stanica sigurno neće biti Ljutice Bogdana, pošto su iz Crvene zvezde objavili da su, nakon visemesečnih pregovora, odustali od angažovanja nekadašnjeg reprezentativca Srbije.

Takođe, sponijao se njegov povratak u PAOK, ali od toga najverovatnije neće biti ništa jer će na stadion "Tumba", po svemu sudeći stići drugi centarfor.

Podsećanja radi, Aleksandar Prijović (31) je rođen u švajcarskom Sent Galenu, gde je i počeo profesionalnu karijeru, zatim je promenio veliki broj klubova, a dres sa nacionalnim grbom nosio je u 13 navrata, dok se dva puta upisao u listu strelaca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading