SA NJIM JE LIGA ŠAMPIONA REALNOST: Fenomenalna vest za Crvenu zvezdu STIŽE sa Evropskog prvenstva!

Autor:

Sport

27.06.2021

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oduševio je u subotu uveče na "Vembliju".

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Crvena zvezda je angažovala defanzivca Aleksandra Dragovića, a on je i ne Evropskom prvenstvu potvrdio da poseduje izuzetnu klasu, kao i da će biti veliko pojačanje za šampiona Srbije uoči kvalifikacija za Ligu šampiona.

Dokaz za to je i duel osmine finala kontinentalnog šampionata između Italije i Austrije (2:1), tokom koga je sjajni štoper komandovao poslednjom linijom svoje selekcije. Opšta ocena je da je odigrao odličan susret, čime je pokazao da je kadar da igra na najvišem nivou, ali to nije jedina sjajna stvar za crveno-bele.

Naime, klubu iz Ljutice Bogdana na ruku ide i eliminacija Austrijanaca jer će se defanzivac na vreme pridružiti četi trenera Dejana Stankovića pred start nove takmičarske godine.

Podsećanja radi, Crvena zvezda će u 1. kolu Superlige Srbije dočekati Vojvodinu 17. jula, dok će se za treću rundu kvalifikacija za Ligu šampiona boriti sa boljim iz meča Makabi - Kairat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading