ŠTA ĆE REĆI VEČITI? Četvorica POZNATIH sudija IZBAČENA iz Superlige!

Autor:

Sport

24.06.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike promene u Superligi Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa jednog od prethodnih večitih derbija

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije izbrisala je četvoricu arbitara sa superligaške liste, a to su Danilo Grujić, Novica Anđeloski, Miloš Đorđić i Zoran Široki.

Sportklub prenosi da je novi saziv Komisije predvođen predsednikom Dejanom Filipovićem posle dužeg zasedanja odlučio da skine po jednog sudiju sa svakog od četiri regiona.

Najveće ime na listi izbrisanih je Danilo Grujić. Bivši internacionalac iz Niša, svojevremeno član čuvenog tima Milorada Mažića, ostao je bez ranijih pozicija i posle promena unutar Sudijske komisije FSS bilo je izvesno da ga čeka „odstrel“. 

Jedini izbrisani internacionalac je Miloš Đorđić. Arbitar iz Beograda nije se proslavio tokom dve i po godine sa FIFA znakom, imao je problema sa engleskim jezikom.

RepublikaFoto: Starsport
Danilo Grujić

Zoran Široki je tokom prethodnih godina više puta bio negativno ocenjivan i bilo je samo pitanje vremena kada će biti skinut sa liste.

Novica Anđeloski je jedan od najstarijih arbitara i već mesecima se spekulisalo da će i on biti sklonje sa superligaške liste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading