(FOTO) SRPSKI FUDBALERI SE ODMARAJU U JEKU ŠAMPIONATA: Dok Hrvati na Evro gaze - "Orlovi" se brčkaju i plaže obilaze!

Autor:

Sport

24.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako provesti letnju pauzu između dve takmičarske sezone? Mogućnosti je mnogo, ali je samo jedno sigurno - Srbi ne učestvuju na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Dušan Tadić

"Orlovi" su u protekle dve nedelje, dok komšije Hrvati biju bitku za plasman u četvrtfinale, prikazali širok spektar sadržaja za opuštanje i razonodu, od egzotičnih plaža i turističkih destinacija preko svadbi i proslava, igranja plejstejšna sve do gostovanja u popularnim televizijskim emisijama.

Mnogi bi rekli: Eh, ta prokleta Škotska i poraz na penale u baražu Lige nacija" od, ispostaviće se, jednog najgorih sastava, koji je glatko poražen od "vatrenih" u poslednjem kolu Grupe D, čime su Modrić i drugovi s drugog mesta izborili plasman u nokaut fazu. So na ranu dosula nam je i činjenica da se Hrvatima savršeno otvorio žreb, pošto će 28. juna u Kopenhagenu igrati protiv drugoplasirane ekipe iz Grupe E (u konkurenciji su Švedska, Španija, Slovačka i Poljska). Opet se vraćamo na Škote, maštamo i teoretišemo, šta bi bilo, kad bi bilo... No, naši reprezentativci, za razliku od napaćenog naroda koji nacionalni tim na EVRO nije video više od dve decenije, mnogo za to ne mare.

Golgeter Aleksandar Mitrović najpre se oženio, isto su učinili Filip Mladenović i Mijat Gaćinović, a nedavno je gostovao i u jednoj humorističkoj emisiji. Sergej Milinković Savić pika plejstejšn sa bratom Vanjom, dok Dušan Tadić jahtom obilazi grčka ostrva. Fotkom sa plaže pohvalili su se Strahinja Pavlović i Marko Dmitrović, a Nemanja Radonjić sunčanjem na hrvatskom suncu. Predrag Rajković se javio iz Atine, Uroš Spajić iz turskog Beleka, a Nemanja Gudelj je na nepoznatoj lokaciji demostrirao vratolomije skuterom na vodi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading