ŠANSA KARIJERE! IGRAĆE I EVROPU: Boaći se SELI na Ostrvo!

Autor:

Sport

23.06.2021

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika prilika da povrati stari sjaj.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći

Centarfor iz Gane Ričmond Boaći nalazi se na pragu dogovora sa kiparskim vicešampionom Apolonom iz Limasola, saznaje "Mocartsport".

Bivši špic Crvene zvezde je minulih šest meseci proveo u redovima poljskog Gornika, gde mu nisu "cvetale ruže", s obzirom na činjenicu da, iako je standardno igrao, nije uspeo da postigne nijedan pogodak.

Sada će dobiti novu šansu na Ostrvu u timu koji će od 2. kola startovati kvalifikacije za novoformiranu UEFA Ligu konferencija.

Boaćija od potpisa za Kiprane dele samo medicinski pregledi, ali očekuje se da sve prođe kako treba jer nije imao nikakvih zdravstvenih problema u prethodnom periodu. On je u dva navrata tresao mreže za Crvenu zvezdu, a dres sa nacionalnim grbom nosio je u 14 navrata, dok se šest puta upisao u listu strelaca. Sada je na novom početku u Apolonu, gde će pokušati da "oživi" svoju karijeru...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading